Pește și cartofi prăjiți
Ingrediente:
- 1/4 cană iaurt
- 4 lingurițe de muștar
- 1 cană de pesmet
- 1 praf de sare si piper
- 1 praf de usturoi pudră și fulgi de chili
- 2 linguri de ulei de măsline
- eglefinul
- Cartofi prajiti taiati cubulete
Indicatii:
Într-un castron puțin adânc, amestecați iaurtul și muștarul. Într-un bol separat, puțin adânc, amestecați pesmetul, sarea și piperul, pudra de usturoi și fulgii de chili; Adăugați 1 lingură de ulei de măsline. Tăiați peștele în fileuri. Ungeți ușor fiecare file cu amestecul de iaurt, apoi scufundați în amestecul de pesmet. Puneți în coșul FastFryer. Coaceți timp de 15 minute sau până când peștele începe să se desprindă. Acoperiți și lăsați deoparte pentru a se menține cald. Aruncați cartofii cu uleiul rămas, sare și piper în coșul FastFryer și gătiți timp de 15 minute. Se serveste cu sos tatar de iaurt
Timp de preparare: 20 min
Temperatura: 180 grade C
Timp de gatire: 35 min
De servit: 4 portii
POSTEAZA COMENTARIU