Aripioare de pui de bivol
Ingrediente:
- 450 g aripioare de pui
- boia, sare, piper
- pesmet
Pentru partea de sus:
- 1/2 cană sos iute
- 1 lingurita de zahar
- sare piper
- 2 linguri de ulei de măsline
- 4 linguri de unt
- 1 lingura de praf de usturoi
Pentru sosul de branza:
- 4 linguri de maioneza
- 2 linguri de iaurt strecurat
- 2 linguri de brânză roquefort sau cheddar
- 1/2 lingura de suc de lamaie
Indicatii:
Se amestecă ingredientele pentru brânză sos și lăsați-l la frigider timp de 1 oră. Se amestecă pudra de chili, negru piper, sare și pesmet într-un castron. Apoi scufundați aripioarele de pui acest amestec. Prăjiți în FastFryer la 180°C timp de 20 de minute până când puii sunt maro auriu. Să ne topim untul într-o tigaie mică și adăugați ingredientele sosului de bivoliță și gătiți până când clocotește. Puteți scufunda aripioare prăjite în sos de bivoliță și gătiți le în FastFryer pentru încă 5 minute si se serveste cu sos de branza.
Timp de preparare: 10 min
Temperatura: 180 grade C
Timp de gatire: 25 min
De servit: 4 portii
septembrie 28, 2023
by Constandache Alexandra
POSTEAZA COMENTARIU