Biscuit cu fulgi de ciocolata
Ingrediente:
- 1/2 cană de zahăr granulat
- 60 g unt
- 1 ou mic
- 1 cană de făină
- 1/2 lingura de amidon de porumb
- 1 lingura de melasa
- 1/4 lingurita sare
- 1/4 lingurita de bicarbonat de sodiu
- 1/2 pachet de zahăr vanilat
- 60 g ciocolata tocata marunt
Indicatii:
Amestecați bine untul topit la temperatura camerei și zahărul granulat în bol, apoi adăugați 1 ou și bateți timp de 1 minut. Adăugați melasă, vanilina, făină, amidon, sare și bicarbonat de sodiu și amestecați cu o spatulă. Odată ce aluatul se îmbină, adăugați fulgii de ciocolată și amestecați. După ce ai ținut aluatul la frigider o jumătate de oră, porți-l în formă de elipsă și gătește-l 10 minute în FastFryer, pe care l-ai preîncălzit timp de 3 minute. Se va gati astfel incat sa fie moale la interior si crocant la exterior. Aveți grijă să nu așezați porțiile prea aproape una de cealaltă, deoarece fursecurile se vor mări pe măsură ce se coace.
Timp de preparare: 7 min
Temperatura: 150 grade C
Timp de gatire: 10 min
De servit: 6 portii
POSTEAZA COMENTARIU