LIVRARE GRATUITA PESTE 149 LEI oriunde in tara
0783 118 161
LIVRARE GRATUITA PESTE 149 LEI oriunde in tara
0783 118 161
0 Cos Cumparaturi 0,00 lei
CLOSE

COSUL TAU DE CUMPARATURI ESTE GOL

Nu Exista Consultați gama noastră largă de produse!

Biscuit cu fulgi de ciocolata

de Constandache Alexandra
0 Comentarii
Biscuit cu fulgi de ciocolata

Ingrediente:

  • 1/2 cană de zahăr granulat
  • 60 g unt
  • 1 ou mic
  • 1 cană de făină
  • 1/2 lingura de amidon de porumb
  • 1 lingura de melasa
  • 1/4 lingurita sare
  • 1/4 lingurita de bicarbonat de sodiu
  • 1/2 pachet de zahăr vanilat
  • 60 g ciocolata tocata marunt

 

 

Indicatii:

Amestecați bine untul topit la temperatura camerei și zahărul granulat în bol, apoi adăugați 1 ou și bateți timp de 1 minut. Adăugați melasă, vanilina, făină, amidon, sare și bicarbonat de sodiu și amestecați cu o spatulă. Odată ce aluatul se îmbină, adăugați fulgii de ciocolată și amestecați. După ce ai ținut aluatul la frigider o jumătate de oră, porți-l în formă de elipsă și gătește-l 10 minute în FastFryer, pe care l-ai preîncălzit timp de 3 minute. Se va gati astfel incat sa fie moale la interior si crocant la exterior. Aveți grijă să nu așezați porțiile prea aproape una de cealaltă, deoarece fursecurile se vor mări pe măsură ce se coace.

Timp de preparare: 7 min

Temperatura: 150 grade C

Timp de gatire: 10 min

De servit: 6 portii

 

by Constandache Alexandra

POSTEAZA COMENTARIU

Lasa un comentariu


Vă rugăm să rețineți că comentariile trebuie aprobate înainte de a fi publicate

Popular Posts

Instagram

Urmareste-ne

Newsletter