Brownie alb-negru
Ingrediente:
- 1 ou
- 1/4 cană zahăr brun
- 2 linguri de zahar alb
- 2 linguri ulei de floarea soarelui
- 1 lingurita de vanilie
- 1/4 cană pudră de cacao
- 1/3 cană făină
- 1/4 cana chipsuri de ciocolata alba
Indicatii:
Intr-un castron bate oul cu zaharul brun si zaharul alb. Adăugați uleiul și vanilia și amestecați. Adaugam pudra de cacao si faina si amestecam pana se omogenizeaza bine. Rupeți ciocolata albă în bucăți mici. Pulverizați o tigaie cu spray antiaderent și turnați aluatul pentru Brownie în tigaie. Coaceți timp de 20 de minute sau până când brioșele sunt ferme când sunt ușor atinse cu degetele. Se lasa sa se raceasca 30 de minute si se taie si se serveste.
Timp de preparare: 10 min
Temperatura: 170 grade C
Timp de gatire: 20 min
De servit: 12 portii
septembrie 28, 2023
by Constandache Alexandra
POSTEAZA COMENTARIU