LIVRARE GRATUITA PESTE 149 LEI oriunde in tara
0783 118 161
LIVRARE GRATUITA PESTE 149 LEI oriunde in tara
0783 118 161
0 Cos Cumparaturi 0,00 lei
CLOSE

COSUL TAU DE CUMPARATURI ESTE GOL

Nu Exista Consultați gama noastră largă de produse!

Cheesecake San Sabastian

de Constandache Alexandra
0 Comentarii
Cheesecake San Sabastian

Ingrediente:

  • 4 ouă
  • 1 – 1,5 căni de zahăr granulat
  • 400 g branza proaspata
  • 2 căni de smântână
  • 1 lingură grămadă de făină
  • Pentru sosul de ciocolata:
  • 200 g smântână
  • 180 g ciocolata cu lapte

 

 

Indicatii:

Bateți 4 ouă cu 1,5 căni de zahăr într-un castron, apoi adăugați făina și continuați să bateți. După ce am amestecat bine, adăugați brânză labneh și smântână și amestecați. Turnați amestecul în tava de cheesecake pe care ați tapetat-o cu hârtie de copt și puneți-o pe FastFryer. După ce ați gătit la 200°C timp de 15 minute, acoperiți-l cu hârtie de copt umedă și coaceți încă 20 de minute. Între timp, pentru sos, așteptați până când crema fierbe la foc mic, apoi adăugați fulgii de ciocolată și amestecați până se topește. După răcire, puteți turna sosul și servi.

Timp de preparare: 10 min

Temperatura: 200 grade C

Timp de gatire: 35 min

De servit: 6 portii

by Constandache Alexandra

POSTEAZA COMENTARIU

Lasa un comentariu


Vă rugăm să rețineți că comentariile trebuie aprobate înainte de a fi publicate

Popular Posts

Instagram

Urmareste-ne

Newsletter