Cheesecake San Sabastian
Ingrediente:
- 4 ouă
- 1 – 1,5 căni de zahăr granulat
- 400 g branza proaspata
- 2 căni de smântână
- 1 lingură grămadă de făină
- Pentru sosul de ciocolata:
- 200 g smântână
- 180 g ciocolata cu lapte
Indicatii:
Bateți 4 ouă cu 1,5 căni de zahăr într-un castron, apoi adăugați făina și continuați să bateți. După ce am amestecat bine, adăugați brânză labneh și smântână și amestecați. Turnați amestecul în tava de cheesecake pe care ați tapetat-o cu hârtie de copt și puneți-o pe FastFryer. După ce ați gătit la 200°C timp de 15 minute, acoperiți-l cu hârtie de copt umedă și coaceți încă 20 de minute. Între timp, pentru sos, așteptați până când crema fierbe la foc mic, apoi adăugați fulgii de ciocolată și amestecați până se topește. După răcire, puteți turna sosul și servi.
Timp de preparare: 10 min
Temperatura: 200 grade C
Timp de gatire: 35 min
De servit: 6 portii
septembrie 28, 2023
by Constandache Alexandra
POSTEAZA COMENTARIU