Conopida gratinata
Ingrediente:
- 2 oua
- 2 căni de brânză ricotta plină de grăsime
- 1 cană cheddar ras
- ¼ cană mărar proaspăt tocat
- ¼ cana patrunjel proaspat tocat
- 1 lingurita de praf de ceapa
- ¼ linguriță sare kosher, piper negru
- 450 g conopida proaspata
Indicatii:
Preîncălziți FastFryer. Unge ușor o tava de copt de 15 cm. Într-un castron, amestecați ouă, brânză ricotta, cheddar ras, mărar, pătrunjel, praf de ceapă, sare și piper. conopidă. Așezați pe tava de copt pregătită și turnați amestecul gratinat în bol. Așezați tava în coșul FastFryer și coaceți timp de 25-35 de minute. Verificați gratinatul la jumătatea gătitului și dacă se rumenește prea repede, se acoperă cu umedă Hârtie de copt. Se lasa sa se raceasca 10 minute înainte de servire
Timp de preparare: 10 min
Temperatura: 180 grade C
Timp de gatire: 25-35 min
De servit: 4 portii
septembrie 28, 2023
by Constandache Alexandra
POSTEAZA COMENTARIU