Pâine ciocolată cu nuci
Ingrediente:
- 6 felii de pâine albă
- 20 de grame de unt
- 1 baton de vanilie
- 2 oua
- 280 mililitri de lapte
- 50 de grame de zahăr
- 1 lingurita scortisoara
- 50 de grame de ciocolată neagră
- 10 grame nuci
- 1 lingurita de zahar pudra
Indicatii:
Tăiați pâinea în cuburi. Topiți untul într-o tigaie. Tăiați păstaia de vanilie pe lungime în jumătate și tăiați mijlocul cu un cuțit. Într-un castron mare, bateți ouăle cu vanilia, untul, laptele, zahărul și scorțișoara. Adăugați pâinea, amestecați. Tăiați mărunt ciocolata și adăugați-o în amestecul de pâine cu nucile. Împărțiți amestecul în 3 căni și presărați nuci peste ele. Așezați ceștile în coșul FastFryer și coaceți la 160 de grade. Inainte de servire, acoperiti cu ciocolata si stropiti cu zahar pudra.
Timp de preparare: 20 min
Temperatura: 160 grade C
Timp de gatire: 25 min
De servit: 3 portii
septembrie 28, 2023
by Constandache Alexandra
POSTEAZA COMENTARIU