Prajitura fara gluten
Ingrediente:
- 1/2 cană de făină de migdale
- 1/4 cană pudră de cacao
- 1/4 lingurita praf de copt
- 1/4 lingurita sare
- 45 g patiserie neindulcita
- ciocolată
- 1/4 cană unt
- 1/2 cană de zahăr granulat
- 1 ou
- 1 galbenus de ou
- 1/2 lingurita extract de vanilie
Indicatii:
Cerne împreună făina de migdale, pudra de cacao, praful de copt și sarea; pune-l deoparte. Topim ciocolata cu untul la bain-marie. Dupa ce o scoatem de pe foc, o amestecam cu zaharul, o lasam sa se raceasca. Se amestecă oul și gălbenușul până se omogenizează bine. Adăugați vanilia. Adăugați amestecul de făină de migdale. Se toarnă în 6 vase pătrate de silicon și se așează pe FastFryera. Gatiti 20 de minute. si se da la frigider, acoperit, pana se intareste. Stropiți cu pudră de cacao înainte de servire.
Timp de preparare: 20 min
Temperatura: 180 grade C
Timp de gatire: 20 min
De servit: 4 portii
septembrie 28, 2023
by Constandache Alexandra
POSTEAZA COMENTARIU