LIVRARE GRATUITA PESTE 149 LEI oriunde in tara
0783 118 161
LIVRARE GRATUITA PESTE 149 LEI oriunde in tara
0783 118 161
0 Cos Cumparaturi 0,00 lei
CLOSE

COSUL TAU DE CUMPARATURI ESTE GOL

Nu Exista Consultați gama noastră largă de produse!

Prajitura fara gluten

de Constandache Alexandra
0 Comentarii
Prajitura fara gluten

Ingrediente:

  • 1/2 cană de făină de migdale
  • 1/4 cană pudră de cacao
  • 1/4 lingurita praf de copt
  • 1/4 lingurita sare
  • 45 g patiserie neindulcita
  • ciocolată
  • 1/4 cană unt
  • 1/2 cană de zahăr granulat
  • 1 ou
  • 1 galbenus de ou
  • 1/2 lingurita extract de vanilie

 

 

Indicatii:

Cerne împreună făina de migdale, pudra de cacao, praful de copt și sarea; pune-l deoparte. Topim ciocolata cu untul la bain-marie. Dupa ce o scoatem de pe foc, o amestecam cu zaharul, o lasam sa se raceasca. Se amestecă oul și gălbenușul până se omogenizează bine. Adăugați vanilia. Adăugați amestecul de făină de migdale. Se toarnă în 6 vase pătrate de silicon și se așează pe FastFryera. Gatiti 20 de minute. si se da la frigider, acoperit, pana se intareste. Stropiți cu pudră de cacao înainte de servire.

Timp de preparare: 20 min

Temperatura: 180 grade C

Timp de gatire: 20 min

De servit: 4 portii

by Constandache Alexandra

POSTEAZA COMENTARIU

Lasa un comentariu


Vă rugăm să rețineți că comentariile trebuie aprobate înainte de a fi publicate

Popular Posts

Instagram

Urmareste-ne

Newsletter