Tartă cu spanac
Ingrediente:
- 3 oua
- 1 cană spanac tocat
- 1/3 cană smântână
- 2 linguri muștar cu miere
- 1/2 cană brânză Havarti mărunțită sau brânză Cheddar
- 1/2 lingurita de cimbru uscat
- Un praf de sare, piper
Indicatii:
Într-un castron mediu, bateți ouăle până când amestecate. Se amestecă spanac, smântână, miere muștar, brânză, cimbru, sare și piper. Pulverizați o FastFryera potrivită tava de copt cu spray antiaderent. Se toarnă amestecul de ouă în tavă. Coaceți timp de 20 de minute sau până la ou amestecul se ridică. Lasam sa se raceasca 5 minute, apoi se taie felii si se serveste.
Timp de preparare: 10 min
Temperatura: 160 grade C
Timp de gatire: 20 min
De servit: 3 portii
septembrie 28, 2023
by Constandache Alexandra
POSTEAZA COMENTARIU