Tort cu mix de fructe
Ingrediente:
- 60 gr faina
- 2 lingurite de praf de copt
- 1/4 cană zahăr alb
- 2 linguri de zahar brun
- 2 oua
- 1/2 cană de lapte integral
- 1/2 cană de ulei de floarea soarelui
- 1 cană amestec de fructe proaspete
Indicatii:
Combinați 50 g de făină, praful de copt, zahărul alb și zahărul brun într-un bol și amestecați bine. Într-un castron mic, combinați ouăle, laptele și uleiul și amestecați bine. Amestecați amestecul de ouă cu ingredientele uscate, Într-un alt castron mic, amestecați fructele de pădure amestecate cu 1 lingură de făină până când sunt acoperite și adăugați-le încet în aluat. Împărțiți în 8 căni de brioșe. Coaceți timp de 12 până la 17 minute, până când vârfurile brioșelor revin când sunt ușor atinse cu degetul. Dati la frigider 10 minute inainte de servire.
Timp de preparare: 15 min
Temperatura: 160 grade C
Timp de gatire: 15 min
De servit: 4 portii
septembrie 28, 2023
by Constandache Alexandra
POSTEAZA COMENTARIU