LIVRARE GRATUITA PESTE 149 LEI oriunde in tara
0783 118 161
LIVRARE GRATUITA PESTE 149 LEI oriunde in tara
0783 118 161
0 Cos Cumparaturi 0,00 lei
CLOSE

COSUL TAU DE CUMPARATURI ESTE GOL

Nu Exista Consultați gama noastră largă de produse!

Tort de cafea cu smantana

de Constandache Alexandra
0 Comentarii
Tort de cafea cu smantana

Ingrediente:

  • ½ cană de unt moale
  • ½ cană zahăr
  • 1 ou mare
  • ½ cană smântână
  • ½ linguriță extract de vanilie
  • 1 cană de făină universală
  • ½ lingurita de sare
  • ½ linguriță de praf de copt
  • ¼ linguriță de bicarbonat de sodiu

Pentru partea de sus:

  • 1 cana nuci tocate
  • 1 lingurita scortisoara macinata
  • ¼ cană zahăr brun

 

 

Indicatii:

Combinați materialul de topping într-un castron. Într-un castron separat, bateți unt și zahăr până devin ușor pufoase. Adăugați oul în amestecul de unt și amestecați, adăugați ingredientele uscate și amestecați. Se toarnă jumătate din aluat într-o FastFryera bol potrivit, se toarnă jumătate din aluatul peste restul aluat si presara restul amestec de umplutură pe aluat. Așezați tava in FastFryer si gateste 30-35 de minute. Dacă devine maro rapid când îl verifici la jumătate timpul de gătire, acoperiți-l cu hârtie de copt universal.

Timp de preparare: 5 min

Temperatura: 200 grade C

Timp de gatire: 18 min

De servit: 4 portii

by Constandache Alexandra

POSTEAZA COMENTARIU

Lasa un comentariu


Vă rugăm să rețineți că comentariile trebuie aprobate înainte de a fi publicate

Popular Posts

Instagram

Urmareste-ne

Newsletter