Tort de cafea cu smantana
Ingrediente:
- ½ cană de unt moale
- ½ cană zahăr
- 1 ou mare
- ½ cană smântână
- ½ linguriță extract de vanilie
- 1 cană de făină universală
- ½ lingurita de sare
- ½ linguriță de praf de copt
- ¼ linguriță de bicarbonat de sodiu
Pentru partea de sus:
- 1 cana nuci tocate
- 1 lingurita scortisoara macinata
- ¼ cană zahăr brun
Indicatii:
Combinați materialul de topping într-un castron. Într-un castron separat, bateți unt și zahăr până devin ușor pufoase. Adăugați oul în amestecul de unt și amestecați, adăugați ingredientele uscate și amestecați. Se toarnă jumătate din aluat într-o FastFryera bol potrivit, se toarnă jumătate din aluatul peste restul aluat si presara restul amestec de umplutură pe aluat. Așezați tava in FastFryer si gateste 30-35 de minute. Dacă devine maro rapid când îl verifici la jumătate timpul de gătire, acoperiți-l cu hârtie de copt universal.
Timp de preparare: 5 min
Temperatura: 200 grade C
Timp de gatire: 18 min
De servit: 4 portii
septembrie 28, 2023
by Constandache Alexandra
POSTEAZA COMENTARIU